Hej allihopa

Eh hej. Jag pallar inte blogga från min och Issas blogg, för ingen läser den ändå. Så jag gick in här i "smyg", vet att jag får, men iallafall.
Sitter och snackar med Issa i telefon och vi planerar en liten överraskning till Sara på fredag eftersom hon fyller år imorgon!
Och för information så blåste precis Issa rök i micken så jag fick rök i örat, jag svär.
Men vi hörs väl någon annan dag eller något, bajsungar.

XOXO Erika

Måndag

inatt vid 12 så kom sara äntligen hem. så gick till henne ett tag sen gick vi hem till mig och satt på balkongen nån timme och bara prata och hade erika i luren som inte kunde sova, haha! sen somnade vi runt 3, vaknade vid ett och sen inte gjort någonting. sitter på balkongen nu o lyssnar på musik. Ska till sara senare.


Skitsnack o mys på balkongen


.

är så jävla trött på folk som bara tar men aldrig ger ett fucking skit tillbaka.


film

Ligger o kollar på film med linnea. Är helt död, hade en as rolig kväll igår om man bortser från det lilla dåliga. aja kommer böla ihjäl till den här filmen, kärlek o en dör typ o blablabla :( Trötta killar


It kills me just to hear your name


Paaaarty


Fixar mig

Fixar till mig lite för ikväll. drar om typ en timme. Höörs seeeen


Min vovve tycker om att slicka på mig..

Haha sötnos


.


Chillar hos min bebbeeee


Med becka hos oggeeeee


Underbart ❤


Rullsand


Söndags


Fönkbgtyijhfckk

Fyfaaaaaan vad jag har ont i magen. Känns som att det fräter i hela jävla magen. Helvete orkar inte om fittproblemen ska börja komma tillbaka nu.


Dunder helg

Påväg hem efter en undebar helg med mig bästa ❤


Dagens inköp

Köpte två mobilväskor idag. Snyggaaa


Munkholmen

Är i sigtuna hos Sophie, ligger i solen och steker. Det är så sjukt fint här, skulle inte banga på att bo här!


sant


du betyder så jävla mycket för mig. på så kort tid som vi känt varandra så har du ställt upp för mig mer än vad någon annan någonsin har gjort. kommer aldrig kunna beskriva hur mycket det har betytt för mig. älskar dig min fina vän. Våran vänskap betyder allt för mig så tänker hålla det jag lovat, även fast det kommer vara det svåraste jag någonsin kommer gå igenom <3


Solar


feels like you're a thousand miles from me even when sitting next to me


Gissa vilken jag har gjort haha!!


Målar med kevin haha


Färgat håret lite mörkare

Färgade håret typ mörkblont igår, ville få bort alla ljusa gula slingor. kan lägga upp en bild lite senare men här är en bild från igår innan jag färgade.


Hejhopp

va ute med axel och kevin för ett tag sen o nu sitter jag o snackar med eric. Är fett trött o imorgon tänker jag sova bort hela dagen för det kommer väll ändå regna som vanligt. P o k


SaknarSaknarSaknarSaknar

Fyfan vad jag saknar gamla tider! när jag tänker tillbaka så inser jag verkligen hur jävla lycklig jag va då, hade allt man kan önska sig. fan vad allt kan förändras på bara något år.


Godmorgon

Har nästan precis vaknat, ligger o kollar igenom bilder och videos på mobilen. Hahah.. En bild på min tuffa lillasyster haha


Ute o spela basket

Har varit ute och kört lite natt basket med axel. HAHA! Bra att du bloggar från min blogg erika, godnatt <3


Äta farfars bajs

Jag är mogen. Det är inget du behöver påminna mig om. Saknar dig min underbara <3333333 (not) godnatt isabellllllle, spela inte för mycket basket nu med Axel, jefla toent!!!!!!


Hatar rubriker

Kollar på wallander, men nu är det nyheterna i en kvart.. Värt! Not. Sitter o smsar med min omogna vän erika, värt! Not


Hemma kväll

Kollar på tv o äter gott med pappa, skönt att bara ta det lugnt någon kväll!


Äntligen lite sol

Ska äta middag nu sen vänta på att becka kommer hit! :)


Cykeltur med axel i knivsta

I spöregnet.... Fula som fan


Dööd

Igår va jag på särsta, fick träfa mig efterlängtade jessica!! Det va typ 2 år sedan jag träffade henne! Så det var jätte kul. Men det var en riktigt lyckad kväll! Tack som fan alla som va där och gjorde kvällen dunder.


Vi ba köööör


Särsta


Hejhopp

Sara sov hos mig inatt. Sen har jag varit ute med mamma o meija o lekt i lekparken. Sen började det åska o blixtra.. Mitt hjärta slog i 180 för är skit rädd för blixtar osv.. Men nu är jag hos erika och vi ska till särsta och sitta nere vid vattnet.


Vadfaaan


Eftermiddags mys

Gick upp vid 9 imorse, åkte till knivsta och gjorde lite grejs. Sen mötte jag sara så fick vi skjuts av roland hem till mig och åt lunch. Sen nu är vi hos sara och kollar på film. :) P o k

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2654953/images/2012/pic_4ffd778ee087c34fe100225f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2654953/images/2012/pic_4ffd778ee087c34fe100225f.jpg" class="image">


Natti

Mår illa när jag tänker på hur tidigt jag måste gå upp imorgon :( Kollar på film men måste försöka sova för kommer aldrig orka gå upp imorgon annars. Så godnatt Fan vad jag saknar mitt bruna hår


Kvälls mys med sara och pepsi

Ligger o kollar bb med sara.


Maaaaaat <3


Happy

Tjeeeenare Idag åt jag lunch med mamma och meija. Sen kom sara hit o vi åkte till ica och köpte massa gott. Sen åkte hon hem till henne så grillade jag och erika hamburgare. Sen kom klas och sara men sen drog klas så nu är jag erika o sara här haha! Vi sitter o kollar på bb avsnitt o väntar på att eric o rasmus ska komma :)


Så jävla tråkig


Skräckfilm

Ska kolla på skräckfilm med acce o erika. Huhu någon som inte kommer kunna sova inatt..


Bilder från veckan


Godnatt

Idag har jag mest tagit det lungt, o nu på kvällen kom pirre hit så jag han erika o acce spelade lite kort o kollade på en film. Har precis duschat o ska sova nu bredvid min gulliga lilla älskling. Sweet dreams!


ÄNTLIGEN

Äntligen funkar blogg appen! Så nu kan jag börja blogga ordentligt igen! :)


It's amazing how stupid love can make you

 

RSS 2.0