funkar fortfarande inte att ladda upp bilder?

va på stan med mamma idag igen, shoppade lite och åt donken.
sen åkte vi till jeanette och tog hennes båt till våfflan o åt middag där.
sen vid 9 kom pappa och hämtade mig så kom sara till mig och ända sen dess har vi suttit och gjort en tipspromenad tills imorgon. fan vad jobbigt det va att komma på bra frågor. men men efter 3 timmar blev vi klara..
imorgon är det midsommar, ska spendera den med familjen sen underbara vänner.

du måste flytta på dig

hejhej. kunde inte blogga någonting igår? gick inte att logga in och det går fortfarande inte att gå in från mobilen. har massa bilder från idag som jag tänkte lägga upp men nej. åkte iallafall till mormor imorse och åt frukost. sen åkte jag o mamma till stan och åt lunch och shoppade. sen låg jag hemma på balkongen i 3 timmar och solade, inte så mycket resultat men.. sen vid kl 9 fick mamma något ryck så vi åkte till kista centrum och åt en sen middag och fixade något till datan. och nu när jag kom hem va jag ute en stund med axel sen gick jag hem till anna och färgade hennes ögonbryn.
 
 

Jag vill inte glömma men inte komma ihåg


Tisdag

Shooooo
Sitter just nu på balkongen i solen med sara. As nice väder! Ikväll ska jag träffa axel som jag inte träffat sen skolavslutningen för att han har varit och festat sönder i etuna. Och en vecka är jävligt länge för oss som typ ses varje dag annars haha! :)


Söndag

Är så jävla arg på min pappa just nu. Ååååååååå

Iallafall ska med anna till stallet ikväll för dom behövde folk till spökrunda så jag o sara ställer upp!


He's not perfect, but he's all i want


Mys

Är hos fredrik o kollar på film, vi har precis ätit middag också så är helt proppmätt. Men nu ska vi trycka i oss massa godis också.


Lördag

Sitter hos erika. Båda är fett sociala som bara sitter med mobilerna. Skit tråkigt väder dessutom och har en känsla av att den här dagen kommer suga.


Kubb hos sara


Chillar

Är hos eric med han och alex. Vi har rökt lite vp o kollat på stockholm boogie. Tröttnar aldrig på den!


Ute med hundarna

Va i stan idag och köpte en ny mobil till mamma. Sen åkte vi till eric o grillade korv. Sen när vi kom hem så gick jag till sara o har varit barnvakt åt hennes småsyskon hela kvällen. Vi har lagat tacos o kollat på film. Nu är alla över trötta och jätte griniga så vi ska försöka få dom att sova.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2654953/images/2012/pic_206546484.jpg" class="image">


Mot stan med mamma fredrik meija o ellen


SOMMARLOV

Vaknade precis upp hos eric. Drog till han runt ett inatt o vi låg bara o kolla på tv. Nu ska vi typ åka till alsike och träffa alex.


Det kommer aldrig bli som förut igen

saknar tiderna med dig, helt sjukt att något sånt kunde förstöra allt.


Snälla de räcker


Avslutning


Härligt väder!

Kom hem för ett tag sedan. När jag kom till skolan så skulle klassen sjunga karaoke, haha! Sen hade vi tipspromenad i en o en halv timme, FYFAN vad jobbigt det va! Sen vid 12 hade vi lunch o det va skit kul, vi kollade på ett bildspel med sjukt gamla bilder o alla va så söta haha. Nu väntar jag på sara som kommer om ett tag, o vi ska fixa oss till avslutningen.


Nyvaken

Usch vad jag är trött, vaknade nyss o måste Börja gå mot skolan om en halvtimme. Tror jag blir sen som vanligt.. Men nu måste jag sätta fart! Puss :)


Sista dagen i 9an imorgon

Vaknade upp hos eric imorse, åkte hem vid 3 o städade lite. Så fort pappa kom hem så åkte vi till gränby. När jag kom hem så mötte jag upp sara o vi gick till mig o satt på balkongen o snackade om allt möjligt fram tills nu. Och nu känns det som att det kommer ta en evighet innan jag blir trött o kan sova. Imorgon är det sista dagen i grundskolan, vi har niornas lunch på dagen o sen på kvällen har vi avslutning. Kommer kännas så konstigt o ganska tråkigt på ett sätt att sluta. Men ser fram emot att börja gymnasiet osv :) o ser fram emot det här sommaren! Känns som att det kommer bli bästa sommaren på jävligt länge.


Burger king o shopping med pappa på gränby c


Hos eric

Sitter i erics snygga soffa o tar en kvälls cigg. Saknar min lilla erika, men får träffa henne på måndag på min avslutning :D ska ta en dusch nu sen ska vi kolla på någon film. Ciao


Det viktigaste för mig

Ni är det bästa som finns. Kan inte tänka mig mitt liv utan någon av er.


Lördag

Ligger i soffan o tittar på vampire diaries . Igår hade jag lite folk hos mig, det va riktigt trevligt. Har as ont i huvudet idag, ska kolla klart sen gå o vila.


Fittaaaaaa

Har fått typ 3458906644 finnar i ansiktet. Vill inte ens gå till skolan. Finnar är fan det fulaste som finns.


Vi har ett band som aldrig kommer slitas ut


Big brother final

Var på big brother finalen igår med eric, filip, pirre, henke, kevin o martin. Det var en rolig kväll förutom att det öste ner regn hela kvällen och har nog aldrig fryst så mycket. Men det va värt det :)

Tog lite bilder innan allt folk hade kommit så det ser ganska tomt ut om man jämför med senare haha.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2654953/images/2012/pic_205292049.jpg" class="image">


Vart är du solen?

Man blir fan deprimerad av det här vädret, nu har det varit dåligt typ hela veckan så nu kan det bli fint igen!
Ligger i sängen halv sovandes men måste gå upp nu för ska gå till erika. Puss o kram skumbanan


Love

Inatt sov erika o sara hos mig, det spökade fett mycket hos mig inatt så alla tre va skit rädda. Oså som jag e, skrämde jag upp dom lite extra, speciellt erika. HAHAH. Men det va en trevlig kväll. :D


Fredagsmys


RSS 2.0