Feeling good


Världens finaste mamma ❤


Älska mig

Har precis kollat på "älska mig" . Fyfaaaaan grina sönder. Fett hemsk. den va bra, men förstod inte riktigt slutet? Men Ska kolla på någon annan film nu.


Allt jag ber dig om är att lämna mig för att jag inte kan lämna dig

pluggar på en fredag, då vet man att det finns mycket att göra.


Godnatt

Don't know why i'm still waiting
Many moons have come and gone
Don't know why i'm still searching
Don't know anything at all


Myskväll med bästa mami

har så fucking ont i mina axlar.. Står antagligen helt fel när vi jobbar i skolan. veckorna går fortare än någonsin, har så jävla roligt med dom bästa i skolan, hahah dör för er ❤
ska ut om ett tag, sen har Amanda gjort värsta planeringen att vi ska prata videosamtal.


Min fina

min lilla älskling, saknar dig.


Pratar med mina vänner


Plugg


.........


Dagens inköp 👍

Tröjan ser cp ut på bilden men det är ett hål i ryggen, köpte någon olja på Ica för behöver något till mitt hår och pallade inte lägga ner så mycket pengar på den som jag brukar ha. Den är iof jävligt bra men jaja. Har precis tagit en lång dusch så ska försöka somna till en film nu. Godnatt


Kärlek till er mina bästa


Mörkhårig igen ✌

Skolan idag va chill, vi kollade på teater, den va bra som fan! Handlade om en kille som berättade när han och hans familj flydde från Iran till Sverige. När jag kom hem färgade jag håret, blev nöjd men det dåliga med att ha mörkt hår är att man ser så fucking blek ut..
men imorgon börjar jag tidigt, alarmet står på halv 6.. WOHO! Nej men det är ju fredag iallafall! :D

Sista bilden som "blond" igår.


Kvällsmys


Hahahah duktig på att redigera ;)


Störda ❤


Holahola

inte okej hur fort helgerna går.. imorgon är det skola igen och jag har massor jag måste plugga ikapp känns det som, imorgon kommer iallafall fulingen till alsike igen så måste ju träffa henne tyvärr. skoja bara älskling.


❤ helg ❤

Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik och försöker sova med det går Inge vidare, fan vad skönt det ska bli att sova hur länge jag vill imorgon! Va iallafall med axel Isabelle Kevin o Alex hos mig ett tag ikväll, vi satt mest o snacka. Ska sätta på en film nu som jag kan somna till.

Nattinatti


Svenska björnstammen

Igår kväll drog jag Isabelle och axel till grönan för att kolla på svenska björnstammen. Hade inte förväntat mig att det skulle va så bra men fan vad bra det va! Tog 207 bilder igår, lugn.


Bygger torn av tidningar

Våran stod upp i typ 5 sekunder


Tråkig lektion!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2654953/images/2012/pic_5051a1e2e087c35abeb2fd1f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2654953/images/2012/pic_5051a1fb9606ee06712d2013.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2654953/images/2012/pic_5051a285ddf2b31fa6001591.jpg" class="image">


onsdag

Ligger hemma i sängen och mår Inge vidare, vet inte va det är men känner mig konstig i hela kroppen. har lite sovmorgon imorgon, o imorgon kväll ska jag till grönan.

Natti


Puss

Ligger över trött i sängen och ska sova snart, bloggar inte så mycket pga att för det första har jag inte så mycket tid, och för det andra så är det inte så kul att läsa "idag va jag i skolan blabla" varenda dag.

Ignorera mitt lilla sår över läppen. Sov så gott :)


älskling

Vi har tusentals minnen o nästan bara bra, har gjort så sjuka saker med dig o har aldrig så kul som i ditt sällskap. finns alltid något att snacka om med dig o det är som att vi känt varandra hela livet även fast vi bara känt varandra i 2 år. Du är som en syster för mig som vet allt om mig o även om vi hade det jävligt dåligt för ett tag sen så har vi kommit varandra lika nära igen o du är en av dom viktigaste personerna i mitt liv. Älskar dig min bästavän ❤


Weypooooooo


Nuttisar


Fiiiiilm

Kollar film med isabelle alex o axel. Skittråkig film också, woho


Blev hemma idag

Blev dåligare under natten så sket i skolan idag. har kollat på 3 filmer, gråtit sönder till alla typ, kan verkligen inte kolla på sorliga filmer. Har iallafall precis duschat så ska sätta igång en till film.


Måndag

skolan idag va helt okej, lite segt på morgonen men har ju mina brudar som gör dagarna till dom roligaste. sen cyklade jag erika o sara till ica o sen satt jag sara axel o alex ute ett tag o nu kom jag precis hem. Börjar känna mig fett sjuk, ont i halsen som fan osv, inte bra..


Godnatt


Daaaaamp

Får sån jävla damp på mina efterblivna grannar som bor över mig, klockan 8 på morgonen så röjer dom sönder i rummet över mitt rum, typ stampar så hårt dom kan, studsar bollar, drar saker på golvet o det inte ju inte direkt den första gången det här händer! Varenda fucking helg ska dom hålla på o väcka mig, kan dom fucking flytta någon annan jävla stans


Jag saknar dig


Släkt middag

Ska iväg på släkt middag nu.
Bra kamera.


RSS 2.0