Bordsbön


Min hemmafru

Hon är så fucking sexig när hon lagar mat 😏


❤❤


Drar till skolan nuuuu

Är hyfsat pigg idag! Sovmorgon till klockan kvart i 11 också! :)


söndag

kom hem för ett tag sen, jag o Erika va hemma vid 4 imorse, festen va helt okej. Har skit mycket träningsverk i benen eftersom vi dansade typ hela kvällen. ska iväg och träffa pappa snart o ta en fika, sen åker jag med han till alsike för ska träffa Sara ikväll.


21 års fest!


Hahahah så jävla störd


hemma gjorda muffins

Så fucking goda!!


på barnens hus

Har sprungit runt här med Meija, är helt död. Fattar inte hur hon orkar :o ska ta tåget om en timme till Stockholm o fira Erika o hennes lillebror.


Det är fan inte sant

Dra åt helvete


Finally!

är på väg hem från läkaren, ÄNTLIGEN har dom fattat vad jag försökt förklara för dom i 3 år! fick olika pulver och drycker för att nu jävlar ska jag gå upp i vikt! Ååå känner mig så glad att jag äntligen kommit ett steg närmare!


GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN MIN RÖJDA BABE


Imorgon är det fredag!

slutade klockan halv 10 idag, värt att dra till skolan.. åkte iallafall till pappas jobb med Simone o Becka och fixade lite grejen och så bjöd han oss på varm oboy. Sen åkte vi till Donken och åt lunch och sen åkte jag och Becka och klippte oss. sen åkte jag till mormor och åt middag och nu kom jag precis hem. imorgon ska jag nog på bio med Simone, och på lördag ska jag på fest i stan med massa brudaaaar, det kommer bli spårat! ;)


Babes

Haha glömde att skriva om mitt öga i förra inlägget såg jag nu, men hade väldigt ont xd myser iallafall med tjejerna, har precis lagt i färg i Isabelles hår o nu kollar vi på how i meet your mother, det suger så hårt men blev överröstad av dom med dålig smak!


mitt öga!

sitter och väntar på pendeln som är 20 minuter sen! Ska till Isabelle o ha tjejkväll med henne Becka o Andrea som äntligen kommit hem från Chile! :D
Lägger upp några bilder under kvällen!


vi är som en kärlekshistoria som aldrig tar slut


Hahahaha alltså


Pldoek

har sovit dåligt as fuck. ska iallafall upp nu för ska åka och äta lunch med mamma och mormor. :)

Gammal bild


inget att säga till om

har precis duschat nästan, sprang över till Erika för hon tvinga mig att fixa i ordning mig här för att vi ska iväg på krök men jag är så jävla trött och har ont i halsen så vill bara vara hemma.. hon står i duschen nu så ska försöka somna innan hon är klar så kanske jag slipper följa med!


seg jävla lektion!


Döda miiiiiiiig

Aär så jävls trött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tell me how i'm supposed to breathe with no air


älskar er ❤


Becka

hahaahah


förstår inte hur man kan sakna någon man aldrig ens träffat

hittade ett par så jäääääävla snygga byxor idag, är helt kär i dom! har iallafall precis tagit en riktigt varm dusch för fryste seriöst nästan ihjäl när jag va ute nyss i typ två timmar, nu ligger jag i sängen i min underbart mysiga morgonrock och lyssnar på musik.
Haha min lilla kissemisse ❤



Jan. 14, 2013

ligger och myser i sängen med Becka, dör av garv som vanligt. sov en timme inatt så är övertrött och hoppas iallafall på att få lite sömn inatt. vi börjar inte förrens 11 imorgon så vi får sova till 8 iallafall, WOHO! det är mycket sovmorgon för oss haha!


To you My babe

Du är den bästavännen jag någonsin kunnat få. Vi klarar allting tillsammans. Hur mycket vi än tjafsar så betyder du mest för mig. Jag vill aldrig förlora dig. Älskar dig Isabelle Hansson, en riktig vän livet ut <3
/ Erika


du har varit borta alldeles för länge nu!

nu börjar det fan bli jobbigt så mkt som jag saknar dig!


❤❤


Jan. 13, 2013

är så sjukt nervös inför mitt läkarbesök imorgon så kommer inte kunna sova inatt, ska delvis ta blodprov också vilket jag inte klarar av för jag svimmar. Åh :( kollade igenom lite på bloggen och nästan alla bilder jag lägger upp är jag alltid osminkad och ofixad på, skit tråkigt ju. haha här kommer en till på hur död jag är just nu.


ruubbbrik

sov hos Simone inatt med henne och Becka, hemma hos henne va det en liten chilenar fest, haha skit kul. vi somnade runt 4 och vaknade vid 12 och då åkte jag direkt till mormor och åt lunch med familjen och va där ett tag. Nu ligger jag hemma och proppar i mig choklad, ska nog ut om ett tag!


lördag

ska  iväg till stockholm om några timmar med simone och becka, förmodligen möter vi upp några andra där och ser vart kvällen leder oss! :) hoppas alla får en bra kväll! puss
 

haha no way

skulle lägga över bilder till datan från mobilen, det är ju ett par stycken, hade tagit lite för lång tid så sket i det


godnatt ❤


skolan gick väll braaaaaaaaa, blev skit trött nu när jag kom hem, ska äta middag nu och sen bara slappa


glader!

Fick nyss veta en sak som gjorde mig på så jävla bra humör!
jag har så jävla bra vänner, ni gör allt för mig och jag gör allt för er. ❤

imorgon börjar skolan igen, segt, varken Andrea eller Rebecca kommer hem förrens om två veckor :( men har ju mina andra röjda tjejer!


mysigt


om du ska kunna gå vidare, måste du först kunna acceptera att det är borta


phuuuu

städade precis klart, städade ur hela garderoben och städade akvariet, någon som vill ha min fisk? Ger bort den men glädje, har liksom en fisk i ett stort akvarium för tänkte kasta det när alla dött för pallar inte ha fiskar men en fisk vägrar ju dö?! aja, pappa skulle sätta upp hyllan, Oså har vi inte ens rätt skruvar hemma :( så får inte upp den ikväll, måste vänta tills imorgon..
jaja Isabelle kommer till mig vilken sekund som helst . Puss

Jag har nästan aldrig likadana strumpor på mig haha!


!!!

vaknade upp med i morse med världens jävla finne i ansiktet och världens jävl blåmärke på rumpan från när jag ramlade för första gången igår! va precis på ikea med pappa, köpte en hylla till mitt rum så nu måste jag städa mitt rum för annars tänker pappa inte sätta upp den -.- så ska nog sätta igång för det lär ta några timmar!

Tråkmåns


har du gett dig in i leken får du leken tåla

kom precis hem från Klas. jag och Erika drog ut och åkte pulka med han och Isak och sen drog vi till Klas och spela ett sjukt roligt spel. Kommer fan inte på vad det hette men måste köpa hem det iallafall! har precis lagt mig i sängen som ni ser och ska kolla på en film och sen försöka sova. godnatt pluttisar ❤


segt

eftersom Erika inte kan dricka osv så valde jag att stanna hemma med henne ikväll och se på film, hon börjar fan få en riktig mage nu.. Helt overkligt!


So while you're here in my arms, let's make the most of the night like we're gonna die young


En kompis till Isabella Eriksson

Är hos issa. Hon gillar en kille. Han bor långt bort. Men inte så långt bort. Hon är kär. Wihooo!! Hejdå <3


Packar

håller på att packa ihop mina grejer, flyttar till mamma idag, ska bli så jävla skönt att slippa bo i alsike, är så jävla less på vissa människor och stället. Får se hur det blir med bloggandet, det kommer inte bli lika mycket inlägg iallafall.


fyfaaaaaan

det äckligaste jag någonsin druckit!


Gymma

Ska iväg och träna nu i hopp om
Att bli piggare, sen ska jag till mamma.


Gott nytt år

nyårsafton blev inte som jag hade tänkt, fast hade rätt kul ändå, bortsätt från i slutet av kvällen när jag mådde så jävla dåligt xd så idag har jag bara legat hemma i sängen för mår jävligt illa. tog inte en enda bild igår så det blir inga bilder tråkigt nog!


RSS 2.0