pallant brunett
hahahhahha pallant amanda så jävla ful! </3

onsdag kväll

hejsan. ligger i sängen och lyssnar på musik och dricker té. Har precis duschat och nu ska jag snart stänga av datorn och somna, svider i ögonen för jag e så trött. längtar tills lovet, fyfan vad skönt.



så otroligt bra, får rysningar.

I will always love you no matter what you put me through.

hahahahhahah dör största fjortisen ( gammaaaaaaal bild)

Lyssna, innan du talar,Tänk, innan du skriver, Känn efter, innan du sårar, Älska, innan du hatar, Försök, innan du ger upp, och framförallt, lev innan du dör

tjena
kom hem från skolan för ett tag sen, har suttit och pluggat lite och nu ska jag storstäda mitt rum, duscha sen kommer älskling hit.



älskar dig världens bästa morfar!

längtar tills torsdag fast mest till fredag!!!

halloj, har precis fixat med lite saker och nu väntar jag på att pappa ska komma hem och hjälpa mig plugga till ett prov. Senare ikväll drar jag säkert ut och träffar Sara. buuuuuuhu längtar tills fredag som satan.

den här låten är så fin, tröttnar aldrig.

ha en trevlig kväll gott folk :*

om jag var tvungen att välja mellan att fortsätta andas eller att förlora dig, så skulle jag använda mina sista andetag till att säga att jag älskar dig

drar ut nuuu

onsdag

hejsan. kom nyss in, va ute med lite trevliga människor. sitter just nu i köket och fryser som bara den.. ska gå och pussa på min älskling nu som ligger helt gullig i soffan. hejdå :)

Dreaming is believing

sitter och myser i soffan med söta meija med varm oboy med grädde. hade utvecklingssamtal idag, efter de har jag bara suttit hemma och chajjlattttt hela dagen. kul, nej så hejdå :)

Dom garvade åt mig och fråga "Vad ser du hos honom?" Jag svarade " Allting som ni inte ser"


mot stan


bra att jag kan sova

har fett tråkigt. lite glädjande att det är fredag imorgon iaf :)
finast

min hals är helt bewffewuhfnjfm

sitter i sängen och dricker té lyssnar på musik och målar naglarna. har inte orkar gjort någonting idag. eller jo gick till skolan och va där tills fyra sen drog jag hem och lagade godaste middagen och sen har jag bara suttit vid datan. väntar på att pappa ska komma hem med halstabletter till mig sen ska jag väll gå och lägga mig. vill att det ska bli morgon pallar inte dom här kvällarna. bye



saknar dig mitt lilla hjärta

är helt slut

har precis duschat & ligger just nu i sängen och lyssnar på musik - som jag gjort ända sen jag kom hem från skolan.
är överdrivet trött heeeela tiden, har vart den en vecka nu, fattar inte varför. pallar inte jobba i skolan, går o lägger mig direkt när jag kommer hem och vill bara sova hela dagarna, wtf. har varit mkt på senaste tiden och det tar väll på krafterna. menmen så ska jag kolla på dhw som börjar snart sen gå och lägga mig.

va rädd om det du har. för en dag kan det bara tas ifrån dig.



jag älskar dig min fina ängel

bästa låten


sometimes we expect more from others, because we would be willing to do that much for them.



sometimes we expect more from others, because we would be willing to do that much for them.

rubrik

ligger i soffan och kollar på en natt på museet eller vad den heter. är så trött, ska kolla klart på filmen sen ta en dusch sen sova. Igår va jag med älskling, pirre alex o linnea hos oss och chillade. riktigt mysig kväll :) imorgon är det ny vecka med nya tag. måste verkligen ta och plugga till det där jävla svenska testet. jaja sovgott.

det dyrbaraste du kan ge någon är din tid. för den kan du aldrig få tbx.

är fortfarande skit sur, blev ännu surare idag. hur lågt kan en människa sjunka?
sitter iaf och väntar på eric som sover här med mig inatt. har precis gjort pizza o ätit och nu är jag skit mätt.

.

kollar på idol, fyfan Linni för så fruktansvärt dålig, haha uu.
är så suuuuuuuuuuur o pallar inget jävla damp. ska kolla klart på idol sen gå o lägga mig för vill bara att det ska bli lördag för ska träffa en person som jag inte har träffat på hur länge som helst. <3

Kärlek är som en gummisnodd, när den ena släpper får den andra ta smällen

va hemma från skolan idag och blir hemma imorgon också. Har bara legat och vilat hela dagen, vill komma ut lite men det spöregnar ju så får ta en promenad imorgon istället. sitter och kollar runt lite på moppar men ska duscha nu. :)
haha jag o meija i Halmstad

fyfan

är helt slut efter igår, ont i halsen, nacken o ryggen så kan inte gå. men det gick väll bra mådde bara sjukt illa efter. ska till läkaren idag igen och sen ska jag försöka ta ork till att plugga. men nu ska jag försöka duscha sen åker vi.

home

sitter hemma just nu, har precis duschat och kollat på en film. ska gå och äta pizza med amanda nu sen kommer älskling o sover här inatt. puss o kram skumbanan

there's only 1 thing 2 do, 3 words 4 u, i love u

igår va jag som sagt hos läkaren, det gick skit, så dryga. senare åkte jag med mamma till hennes jobb och då såg jag jessica o ida så vi började prata lite oså följde jag med dom hem till ida. vi fixade i idas rum för dom skulle måla om och sen va jag lite med ebba. sen kom pappa o hämtade mig o vi åkte hem o åt sen åkte vi tbx till märsta, hahahah så onödigt. men då träffade jag jessica o ida igen så vi va ute med lite folk och sen satt vi inne och bara chillade och flummade. åkte hem runt elva tiden.

o nu ligger jag i min säng nyduschad och väntar på amanda, hon kommer nog när som helst. vi ska prata lite och kanske sola i det fina vädret ;) ikväll ska jag träffa älsklingen, sover förmodligen hos honom. men nu ska pappa grilla, mMmm skit hungrig. ciaaoo :*

gammal bild

är så glad :D

RSS 2.0