fixar till oss för öppet hus


seg

kallt, hungrig, trött, inga cigg, dåligt humör, matte. Kan inte bli värre just nu känns det som. har matte just nu som sagt, slutar om 30. ska till Fridhemsplan då och köpa en vinterjacka. sen möta upp Erika, sen vid halv 6 har vi öppet hus.


Godmörgon

ligger och kollar Vampire diaries avsnitt i min underbara stora säng. idag kommer min älskling hem från dh, har saknat han lite faktiskt :*
Får väll se om jag har turen att träffa han idag elr om det blir en annan dag :)


Dag 01- presentera mig själv

jag heter Isabelle hansson och är född 96. jag är från Märsta men bor nu i alsike med min familj. Som person är jag väldigt glad trevlig och social, nästan alltid oseriös, men jag kan såklart vara seriös också! jag gillar att lära känna nya människor och jag är lätt att lära känna. Jag är ganska lat, jag håller inte på med någon sport osv. På vardagarna går jag i skolan, går frisörlinjen i Stockholm. På helgerna umgås jag alltid med kompisar, familj eller festar. Jag suger på att berätta om mig själv haha men nu fick jag fram lite iallafall :)


ska försöka göra alla

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Ett annat ögonblick
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Bästa resan
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29  Mina ambitioner
Dag 30  Ett sista ögonblick

droger tar fram djävulen i dig

heeeeeeeej
igår kväll hade jag Amanda och Rebecca en mysig kväll hemma hos mig. Vi åt middag och kollade på tv och skrattade lite för mycket. Rebecca somnade rätt tidigt så jag o Amanda satt och spelade in musikvideos när vi sjöng, vi vill ju liksom vara som alla andra och kanske lägga ut dom på Facebook och skämma ut oss .. så håll utkik dom kanske kommer upp här på bloggen också ;) idag lämnade jag av Rebecca i Knivsta ganska tidigt, sen åkte jag tbx hem till mig så gjorde jag och Amanda lunch och sen satt vi mest och kolla grejer på datan. Nu är jag hos pappa och väntar på att han ska komma hem med min nya säng, äntligen! :D

 


Onsdag

I måndags va jag och kollade på bio med Mami, sen åkte jag till Eric och sov där efter. igår va jag i skolan, Sen träffade jag Sara ett tag och sen åkte jag hem och duschade och sen tog jag bussen till Eric igen. sov kvar här och idag har vi chillat, bastat, ätit och sovit. snart ska han till matte för dom ska till dreamhack imorgon, och då drar jag hem :)


Lördag

Igår tog jag bussen till Eric vid 8 tiden som hade fest, jätte rolig kväll bortsätt från att Wall fick åka till sjukhuset. Krya på dig gubben! ❤
Vaknade runt 11 och gick upp och städade, det såg ut som FAN! sen drog alla förutom jag matte o Tobbe, så gjorde jag lunch åt oss. sen tog jag o Eric ett bad och sen åkte vi alla till Ica och köpte middag. nu lagar min babe gooodaste maten, ska bara slappa framför tvn hela kvällen med honom ❤

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2654953/images/2012/pic_50a7bad2e087c368c92b086b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2654953/images/2012/pic_50a7bad99606ee20b13ac624.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2654953/images/2012/pic_50a7bae09606ee20d02a4f54.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2654953/images/2012/pic_50a7bafaddf2b31d4e0054f9.jpg" class="image">


Dagens

ska iväg på skitmöte nu, sug.


Matte

det tråkigaste ämnet i skolan är matte, fyfaaaan vad tråkigt det är och fattar ju inte ett skit. dålig lärare gör inte saken bättre heller.


Jag önskar cancer kunde få cancer och dö

Skolan va helt okej, efter skolan har det bara varit ett helvete. ska åka till mitt hjärta nu, behövs verkligen <3


Grattis på farsdag ❤


Godmorgon

vaknade nyss -.- skit tidigt.. Ligger och äter frukost och kollar på gamla dhw avsnitt. Jag är nog den enda som inte äter nyttig frukost som man ser att alla andra gör, det är bara äckligt :)


idag har jag varit med Sara. vi kollade mest på tv och åt. Kom precis till Roland som ska bjuda mig och Eric på middag, gulle.


ledig idag

alla lektioner idag blev inställda så kunde ligga och mysa med mitt hjärta hela dagen. 
kom hem för ett tag sen, åt och duschade och ska snart träffa sara ett tag. imorgon är det
freeeeedag! den här veckan har gått jävligt fort, får se vad som händer i helgen :)
 

ny Piercing


städar

gick upp vid 6 imorse, tog bussen vid 7 och sen tåget till skolan. kom hem runt 4 och sen åkte jag till Eric. Håller på att städa hans rum medans han gör min läxa, bra deal!!


nattinatti

nu ska jag försöka sova och hoppas på att jag mår bättre och kan gå till skolan imorgon. Puss


Häääär Erika


måndag

lördagen blev skit lyckad. Hade en asrolig kväll om man bortser från hur jag mådde på slutet! Drog från festen runt 3 tror jag, sen skjutsade Micke mig till Eric oså sov jag där. sen igår åkte jag hem vid 11 för Eric skulle på aik match så gick till Erika ett tag sen sov jag bort hela dagen. senare mot kvällen kom Eric till mig och kollade solsidan och sov kvar.
Idag har jag varit hos läkaren eftersom jag fått en blåsa i halsen som inte försvinner , fick bedövande så jag kan äta iaf tills den försvunnit.


Nu kööööör vi 18års fest!!


nu ska vi iväg och leta födelsedagspresent till mickan som blir 18 idag!

 

hos Sara

vi lyssnar på musik och målar naglarna hehehehehh


RSS 2.0