.


onsdag

va i skolan idag o efter drog vi några stycken till stan och shoppade lite. Fick med mig två tröjor och ett par leggings. såg Justin bieber på stan idag (rätt coolt faktiskt). Visste inte ens att han va där oså va det helt kaos i gallerian så vi gick för att kolla vad det va oså va han där, heeeeelt. måste sova nu, ska upp skit tidigt imorgon för att ta ett tidigare tåg så jag inte kommer försent till nationella imorgon, är inte taggad på det! är däremot taggad till grönan imorgon med erika kevin wille Emma o josefine!
Pussar


Fråga på nu!

http://ask.fm/Isabellehansson


dålig på att blogga? Svar ja

stannade hemma från skolan idag för mår inte alls bra, magen jag börjar krångla igen vilket inte är bra! missade nationella vilket jag är stressad som fan över nu eftersom alla säger att man inte kan göra om det?..
i lördags så drog jag hem till Erika runt 6 och förade, sen mötte vi upp Kevin, Kevin och wille, sen gick vi till kompas fest där vi sen blev utkastade efter typ en timme för att hans syrra kom hem. då drog alla till en lokal i närheten men där va det ganska segt, sen blev vi utkastade där i från också så då tog jag 12 bussen hem.
Hela söndagen satt jag , Erika o ripman på min balkong o solade o snackade sen mot kvällen drog dom o jag fick mysigt sovsällskap.
det va lite om helgen, efter den här helgen har jag mått så fucking bra. trodde ett tag att jag aldrig skulle "komma hit" där jag är idag men jag gjorde det! love my life


L-Ö-R-D-A-G

igår kväll va jag med Alex Erika o Sara, sen kom Wille hit runt 12 kanske? vi kollade film och sen drog Sara o Alex. då skulle jag, Erika o Wille sova men vi låg o pratade o asgarvade i typ en timme för Wille är så jävla störd hahahaha! vaknade iaf för en timme sen av världens jävla träningsverk! kan knappt röra mig.. ska till Knivsta lite senare o sen till Väsby för att fixa lite grejer.


Hej alla barn

sitter nyduschad vid matbordet o slår kniven o gaffeln i bordet o ropar efter mat. kidding. Eftersom tågen va helt fuckade idag så tog jag o Isabelle bussen till Sigtuna sen till Märsta o sen till Solna o sen bussen till skolan. d-r-y-g-m-o-r-g-o-n! Vädret gjorde det inte direkt bättre heller!
Fixade isabelles hår när vi kom till skolan iaf, blev as fint, hon passade sjukt bra i frisyren! hade idrott sista lektionen o fyfan vad jobbigt det var, är helt död nu. ser inte fram emot att vakna med världens träningsverk imorgon.. Nu är maten klar iaf så ska äta sönder sen träffa sara o sen Erika, hoppas alla får en trevlig helg! :*

Min babe har hittat en 10 poängare åt mig


Vad är det för dag idag? PANNKAKSTORSDAG!

Idag är det riktigt pissväder så jag o Erika försöker göra det bästa av det så vi myser framför en film :)


C.


Sovmorgon

igår åkte jag hem till pappa, sen vid 8 kom Alex till mig och vi satt mest o prata för det va fett längesen vi träffade varandra. sen kom Amanda runt 10 och sov här med mig inatt eftersom Linnea bara drog och jag vågar inte sova helt ensam hemma! Alex drog hem runt halv 12 oså gjorde jag o Amanda ansiktsmask och kollade på film. Vaknade nu av att Amanda gick till skolan så kan inte somna om, får väll gå upp o göra mig i ordning men känns så sjukt ovärt att åka till skolan idag med tanke på att jag har en lektion och det är idrott..


Fett med party igår


kvällsmat

min babe lagar stuvade makaroner och korv till mig medans jag sitter och gör min uppsatts till svenskan! går segt men framåt. snart kommer Becka också o då ska vi fira henne :)


Some days, i break


måndag

imorgon har jag inget alarm ställt för jag är ledig! bääääästa ❤ Erika sover hos mig inatt så jag slipper sova ensam, jag har precis duschat så nu ska vi kolla på tv tills vi somnar. idag har det varit en sjukt jobbig dag, har varit skit seg hela dagen för är så jävla trött bland annat massa annat. Imorgon ska jag sova läääääänge och sedan får jag se vad jag hittar på.


one two fuck u

hade en mysig kväll med Becka o Isabelle igår. Vi kollade film, snackade om allt, skratta för mycket som vanligt och sen sov dom kvar hos mig. Har varit med Becka o Erika idag för Isabelle drog rätt tidigt, vi åkte o åt Donken o annars har vi bara suttit i solen.
Ikväll kör vi, inte bestämt vart än men vi får se vart kvällen leder oss!


hahahah


Färgat beckas hår

syns inte lika mkt på bilden men det är mycket ljusare än innan! Blev så jävla snyggt, vill fan också ha!


vill ha dig i mörkret hos mig


chillaaaaar

medans alla andra njuter av lov så sliter jag i skolan. ligger hemma i sängen och lyssnar på musik, Erika kommer hit snart också. Ska väll gå och laga någon middag eftersom pappa är borta ikväll.


RSS 2.0