väääädret ❤❤


mys

kom nästan precis hem. ligger i sängen och kollar på gamla avsnitt av dhw, jag kommer somna när som helst för är helt slut. åker förmodligen till Skarpnäck imorgon och har myskväll med rebecca. godnatt ❤


Underbar dag med bästavän

mötte upp Erika i sollentuna, vi gick till centrum och kollade i butiker och träffade helt oplanerat på mamma Fredrik och Linnea så vi tog en lunch med dom där.
Sen åkte dom där i från och jag och Erika satt kvar där och pratade ett tag. sen tog vi bussen till stinsen där vi gick i butiker och testade kläder, HAHA vissa va så sjukt fula som ni ser på bilderna. sen kom Jessica ett tag och vi gick bara runt lite. Kom nästan precis innanför dörren och nu ska jag iväg igen, på bio med Jessica. Vi ska se flight, har hört att den ska vara asbra!



Feeling so happy ❤❤



träffade mitt hjärta idag!

Va i skolan idag sen har jag flyttat hela dagen. imorgon är det sista dagen i skolan sen LOV! :D
ligger och kollar på dhw och ääääter


som jag saknar dig min lilla prinsessa..


Mys hos Erika ❤


douche

 

Såååå bra


Gått upp 1.8 kilo!

 


jag klarar mig så jävla bra utan dig

sov så gott allihopa
En lite gammal bild


heeeeysan

ligger i sängen just nu och väntar på att Sara ska komma hit. Behövde bara göra frisör provet idag och det gick bra, slapp redovisa på engelskan för min lärare mår inte så bra. dom ringde mig från sommarjobbet idag också, ska dit på intervju på fredag.. nervös redan haha!


remember how i gave you my heart


inte gjort någon nytta alls

jag har inte gjort ett piss sen jag blogga senast. har bara legat i sängen och smsat, ska iallafall träffa axel, Alex och Isabelle ikväll. Då har jag gjort något iallafall :)

Ser drogad ut men blixten gjorde ont som fan + helt osminkad x(


AHAHAHAHAH

Någon fick verkligen till det inatt! ;)
dör av garv


lördag

vaknade inte för så länge sen, har duschat, ätit och tryckt i mig en dryck och f-y-f-a-n vad äcklig den var! måste verkligen sätta igång och plugga inför frisör och idrottsprovet på måndag + att vi ska redovisa på engelskan. Kill me


Köööör


Åååh

hade tänkt locka håret ikväll Oså hittar jag inte locktången!! Ååå! Ska iallafall hoppa i duschen och fixa i ordning mig, vet inte vad jag ska göra än men någonting blir det iallafall. :)

alltid när jag varit på flygplatsen i Grekland har det suttit en bild på den här flickan där det står att hon är borta osv, år efter år så har fotot ändå suttit kvar.. så jävla hemskt.. så köpte den här boken idag för vill veta vad som hände och hur det påverkat hennes familj osv, den kommer nog vara skit hemsk. Hon är ju så jävla söt!


nuuuuuså

va och hämtade ut mina drycker o pulver o allt vad det nu är haha, så idag börjar jag! Få se hur stor skillnaden är om 1-2 månader!

2300 kalorier om dan, lugn.


ÄNTLIGEN!

blev precis klar med en svenska uppstats som jag har försökt skriva klar i en evighet! så jävla skönt! Ska äta lite kvällsfika sen gå till sängs, o imorgon är det fredag! :D


Påväg hem från skolan

ska till alsike o träffa Sara en snabbis sen träffa Matilda, får se vad vi hittar på :)


onsdag

har duschat precis och fixat mina naglar osv, ligger i sängen och det är för första gången på länge som jag kanske somnar i tid ikväll! På tal om ingenting så känns det som att jag börjar ta tag i saker efter att bara skitit i allt så länge, mig själv, skolan och familjen.
Ska gosa mig ner i sängen nu och försöka sova. Godnatt ❤

Fick bli glittriga tår den här gången haha :)


Letting go


Ut i det mysiga vädret o möta Alex på en cigg


Varje gång en dörr stängs öppnas en ny

skolan idag va segare än någonsin, va så jävla trött för sov inte ett skit inatt. men efter skolan drog jag, Becka, Isabelle, Simone, Andrea o Sara o kollade i lite butiker och sen åt vi lite gott på Donken och fastnade där ett bra tag o bara satt o prata om allt möjligt. Jag är så jävla glad att jag har mina vänner som verkligen får mig att orka allt som händer just nu, ni är så jävla bra!
har precis pratat med Matilda i telefon i en evighet o det va så jävla skönt att få prata ut med en person som verkligen förstår, världens finaste människa. Men känner verkligen nu hur det svider o ögonen o det känns som att jag kommer sova riktigt bra inatt för för första gången på länge så mår jag ovanligt bra just nu! trodde jag verkligen inte imorse. Godnatt ❤


Uppsala

Åkte till Uppsala med pappa o Maria o handlade lite vår kläder, tog en fika o sen åkte vi hem. Ska ut med Sara nu :)


Lördag

Klockan börjar bli mkt o jag är hur jävla trött som helst, men en person som håller mig vaken haha. igår förade jag Mickan o Sanna hemma hos Sanna, sen vid 10 drog vi till lagga festen, hade skit kul, o idag har jag sovit, sen drog jag o Erika o chillade hos Hampus med han o Alex, o nu är jag för trött för att skriva! Puss


Jag o min babe från igår


RSS 2.0