hahahahahha alltså VA

hahah jag minns fan inte att jag bloggade inatt! så kul

va på krök hos jessica, det va skit roligt, fick träffa mina sköna babes som jag inte träffat på fett länge! lägger upp lite bilder sen!

GLAD PÅSK


vakna för tidigt

Vaknar alltid så fucking tidigt när jag har druckit? ingeeeeen vet varföööööör meeeen dryyyyygt äääääär deeeeet iaaaaaf. Vi hade iallafall en rolig kväll hos ripman igår, vi va några som sov kvar så ska snart börja gå hem för ska till mamma på påsklunch, usch.


Bästavän ❤

Love u babe


Onsdag

har varit och tränat med sara precis. har så jävla ont i kroppen nu, kommer vara helt död imorgon! idag börjat mitt lilla lov iaf som jag har tills måndag, min skola har inte påsklov så vi är bara lediga tills måndag -.- 

va iallafalll på stan med Erika idag efter skolan, köpte en grym hårinpackning och ett par jeans. ska kolla på andra avenyn nu och sen sova :)

 


Så jävla äckliga


förändrat

legat och kollat igenom massa gamla bilder på datan. ingenting är verkligen som det va förut. aja kanske lika bra det. ska fixa i ordning mig sen ta bussen till knivsta och fixa lite grejer med sara. ha en bra dag :)
 
 
 

Ledig imorgon!

skolan idag va helt okej. hade permanentprov på morgonen, sen engelska där vi kollade på Ted och sen matte. det va kul att träffa mina tjejer igen, kändes som att det va fett längesen haha. efter skolan drog jag, Becka, Andrea o Isabelle till stan. Inhandlade ett par jeans.
sen drog jag och gymmade och nu har jag precis gjort klart en inlämningsuppgift tills imorgon så ska hoppa i duschen nu och sen sätta på en film! :)


Just give me a reason


better things are coming


Sönder stressad

är hemma idag, kroppen börjar säga ifrån ordentligt pga all stress. kanske måste börja ta tag i saker.
Men Ska iväg till centrum med mormor, mamma och Meija nu :)


Lördag!

är helt död från igår men ikväll kör vi igen!


idag börjar min helg!

bestämt mig för att vara ledig imorgon så ikväll ska jag o Erika röjja!
fick en skitfin blus av min babe idag, tack älsklig ❤
har precis tagit en dusch så ska fixa i ordning mig sen iväg!


så störd

Därför jag älskar henne så mycket


.


Shääääna bloggääään

ligger i min säng med Becka o har matkåma, vi har precis tryckt i oss en fet jävla pizza.
Tänkte berätta kort om helgen.
I fredags va jag bara hemma med mamma och Meija. I lördags va jag med familjen på dagen Oså träffade jag Sara runt 3 tiden. Sen åkte jag till Becka vid 7 och va där någon timme och sen drog jag ut och mötte Erika o jessica, sen drog jessica till sin syrra och jag Erika ripman o blerim drog till Hampus där det redan va folk. Hade en sjukt rolig kväll!
Idag när jag vakna mådde jag inte bra! låg kvar i sängen några timmar sen bestämde jag mig för att åka till Knivsta och träffa Jessica och Sanna ett tag.
Sen träffade jag Becka så vi åkte hem till mig och sen gick vi ut o träffade Isabelle ett tag o nu har vi ätit o ligger här skit trötta. Ska gå ut med henne till bussen alldeles strax sen ta en dusch!
Och sen och sen och sen och sen och sen.. Hahahah


kan inte sluta skratta

haha hittade den här i mobilen. Meija har filmat utan att jag märkt det. Dog


dagens

Kom fett sent till skolaaaaaan inte braaaa fy! Ska in o klippa Bettan nu, det blir en stor förändring!


söker jobb

har varit i skolan idag, ligger efter så sjukt mycket i nästan alla ämnen men jag har verkligen INGEN ork att göra något åt saken.. Har iallafall precis ätit middag och nu sitter jag och söker jobb. Ska snart ta ett långt varmt bad och försöka somna tidigt ikväll.


sen middag med mami o lillasyster ❤


igår hos sebbe


Blerim 18 år!


the night

började med att jag Erika o Alex förade hos mig, sen tog vi bussen till sebbe och hade en skön kväll med skönt folk!


NU KÖÖÖR VI


RSS 2.0