trötter

vaknade vid 11, ska försöka somna om nu ett tag för är så trött. Vill somna och vakna upp nästa år, är inte taggad på att festa ikväll, känns inte ens som nyårsafton, men det är det!


nyårslöften

har inte tänkt ut några nyårslöften än. har bara bestämt att jag ska sluta röka :)
kanske kommer på något mer under dagen
 

Please

haha snälla ni där ute som för det första inte vågar stå för vilka ni är och för det andra inte har någon respekt alls. jag vet 100x mer vad som händer än vad ni gör, så stäng era käftar o tro inte att ni kan komma o berätta saker för mig som jag inte vet. när ni hör något, så har jag hört det lååååångt före er.
Tråkigt att ni bara följer min blogg pga av avundsjuka, finns <3

Pusspuss o fuck off


here we go again


Inläggen fuckar

vissa inlägg kommer upp mkt senare än när jag skrev dom. Det som kom
Upp innan det här skulle kommit upp igår. -.-


God jul i efterskott

igår vaknade jag hos pappa, vi åt frukost och öppnade massa julklappar. Sen kom Fredrik och hämtade mig o Linnea vid 11 och då hämtade vi upp mamma o Meija i Väsby och sen åkte vi till våra kusiner, vi va där typ en timme pch fikade sen åkte vi till mormor. precis när vi kom dit började vi äta och trodde jag skulle spy för åt så mycket, gillar inte julmat så mycket men jag älskar revbensspjäll haha! jaja, sen kom tomten o delade ut mer julklappar, Meija va så jävla lycklig haha. senare mot kvällen åkte jag o Linnea till Märsta för att fira med pappas släkt, det va skit kul för alla va så jävla fulla xd va där i två timmar sen tog jag tåget till Knivsta o sen bussen till Eric. haha va typ överallt igår. men i julklapp fick jag pengar, presentkort, parfym, hudkräm och lite annat.


Skoja ba

Har precis slagit in massa julklappar, va i gränby centrum med pappa och kollade lite idag också. har precis duschat och nu ligger jag och kollat på Jersey shore :)


Snart åker jag till värmen!

Imorgon vid 11.50 lyfter mitt plan till Thailand där jag ska spendera veckan med Erika och hennes familj, FAN VAD KUL VI SKA HA! fucka ur!!

Ska packa nu sen ta en dusch puss


Handla julklappar

Ska in till Stockholm nu och handla julklappar med Becka Linnea och Hannes. :) älskar att handla julklappar!!


Äääääälskling


Sugit humör

Vet inte vad det är men har varit så jävla sur hela dagen. Är arg på allt o alla, känns som jag ska explodera. har iaf köpt julklappar idag, varit med Becka, varit och ridit haha! och nu har jag pratat med Amanda i telefon 3 timmar, båda två är riktiga bitterfittor idag

Bild från igår


Födelsedag

vaknade av att Linnea pappa o Maria kom in sjungandes imorse, öppnade lite presenter och sen somnade jag o Eric om några timmar. Sen åkte vi båda till skolan, alla slutar idag men jag slutar imorgon.. -.- efter skolan kom Erics familj + min familj och lite kompisar och fikade. fick jätte fina presenter, pengar, presentkort, smycke, massa choklad, kläder och lite till. Becka o Sara kom ett tag också men dom drog precis, så ska ta en dusch och sen sova för är så jävla trött!

Fick det här fina halsbandet av min älskling.


Gymmat idag 👍

ligger nyduschad i erics säng och ska sova när som helt för är så trött. skolan idag va ganska seg, hade så jävla ont i huvudet. efter skolan drog jag och gymmade med Anna, kommer inte kunna gå imorgon! känner mig helt slut i kroppen nu, men det är ändå ganska så skönt :) sov så gott!


HUSH LITTLE BITCHES, DON’T SAY A WORD. YOU DON’T KNOW THE HALF, NOT EVEN A THIRD. SO SHUT UP AND FUCK WHAT YOU HEARD.

yoooyooo
kom precis till eric, sover här inatt. Helgen är redan slut, men bara en vecka till i skolan sen lov!! hade verkligen sett fram emot solsidan ikväll Oså fick jag reda på att det inte ens är.. I fredags va jag med Pirre mp och Eric, vi gjorde inte så mycket, i lördags flyttade vi, och idag har jag varit med Sara tills nu.

Kollade gamla bilder på datan och hittade bland annat dom här haha!


I love u

önska det fanns fler som du, du är så underbar min bästavän ❤


Imorgon är det frajjdajj woopwoop

slutade vid 12 idag tror jag, då åkte jag Rebecca o Becka o Isabelle till stan, Isabelle drog typ direkt, skit ful. Men vi andra stannade kvar o shoppade.

Gooodaste


skriver önskelista

sitter i min rum och lyssnar på musik och försöker skriva ner en önskelista, eller aa, jag behövde inte försöka så mycket, den blev väääääldigt lång när jag väl satte igång! mår iallafall lite bättre nu, vet inte om jag kommer orka gå till skolan imorgon, får se hur jag mår imorgon bitti.

Hahaha "hästar finns inte"


blivit lite för mycket

har nog blivit ALLDELES för mycket Donken, pizza och snabbmat senaste månaden och det börjar kännas nu, mått så jävla illa hela dagen. får inte köpa någon mer sån mat på minst en månad nu, måste äta bättre mat för annars kommer mina magsår komma tbx och det va ett helvete. måste börja träna också, usch vad illa jag mår..


Helgen

i fredags va jag Becka Rebecka Simone och Andrea och åt middag och spenderade den sista tiden med andrea så mkt som möjligt eftersom hon åker bort en månad, vi firade även hennes födelsedag. När vi kom hem så åkte jag och Becka till mig och fixade håret på varandra. I lördags kom Eric hans mamma o Kjell o hämtade mig vid 8. Vi tog bussen till eckerölinjen där vi åt julbord med Kjells företag, det va riktigt kul :) sen när vi kom hem chillkrökade vi hos Eric och spelade kort. Och igår hade vi en riktigt skön dag, sov halva dagen och sen låg vi bara i sängen och myste och sen tog vi ett bad. Senare vid 6 tiden kom pappa och hämtade oss så sov vi hos mig , stannade hemma från skolan idag för känner mig skit seg och har ont i halsen.


Dag 04 – Det här åt jag i dag

till frukost åt jag två rostade mackor och oboy.
till lunch åt jag korv med potatis
sen köpte jag pommes på donken
sen när jag kom hem åt jag lite pizza
sen gjorde pappa kyckling sallad
 hahah riktig tjockis <3
 
 
bild tagen från google (y)

torsdag

va ledig idag, men drog till skolan ändå för att få mitt hår fixat. börjar få skit ont i halsen, vilket inte är bra med tanke på att vi ska fira Andrea imorgon och på lördag ska jag iväg på en båttur och äta julbord.


Dag 03 – Mina föräldrar

Mamma
 
min mamma är 39 år och bor i alsike, är hos henne varanan vecka. som person är hon väldigt glad och hon är ganska mycket som en tonåring, men hon kan va vuxen av sig också haha.hon gillar att festa, umgås med kompisar och hon gillar att shoppa, som dom flesta andra tjejer och hon älskar att inreda. vet inte riktigt mer vad jag ska berätta
 
Pappa
 
min pappa är 43 år, tror jag.. han bor också i alsike, dom bor typ grannar. han jobbar med it i stockholm, och han gör mycket musik. han älskar att spela trummor. han är väldigt lugn och gillar mest att vara hemma och titta på tv. 
 
 

förstår inte folk som längtat efter snön

det tog mig 5 fucking timmar att komma hem från skolan idag! fick sluta vid 12 pga vädret och kom hem precis! helt sjukt, är det såhär imorgon skiter jag i att åka till skolan. jag förstår inte hur ul kan ställa in alla bussar? bryr som sig inte om att folk inte kommer hem!? idioter.
pappa är iallafall iväg och köpet pizza nu, håller på att hungra ihjäl mig!


Shoooo bröööööder!

tog ett lite senare tåg till skolan idag för kom inte upp imorse, efter skolan va jag på möte sen åkte jag hem till mamma och åt middag med henne och Fredrik och sen kom Eric till mig. Han står i duschen nu och jag väntar på min tur.

Funderar starkt på att köpa den där mössan asså!!


Veckan

har knappt kunnat blogga i veckan, har inte haft mycket tid + att jag knappt haft internet. kan dra en snabbis vad som hänt i veckan om jag kommer ihåg rätt..
Måndag-kommer inte ihåg
Tisdag-kommer inte ihåg
Onsdag-sov hos eric
Torsdag-firade Erics bror
Fredag-va med Erika
Lördag-shoppade med simone på dagen , va med Erika hos Isak på kvällen
Söndag-åt lunch hos mormor, umgicks med Meija, sov hos eric.

och idag har jag fixat i mitt rum , är så jävla trött nu. Va och hämtade min jacka som jag beställt också :)


Dag 02 – Min första kärlek

 
o är lika kär idag <3

Hos älskling

måste gå upp till skolan nu, vill verkligen bara ligga kvar i sängen och mysa hela dagen :(


RSS 2.0