.....


vakna tidigt

somnade runt halv 12 igår, därför vakna jag så tidigt idag, skönt ändå :)

ska till mormor om ett tag och äta lunch sen ska jag och mamma åka och hämta Meija. börjar få ett blåmärke under ögat nu sen i lördags haha! lagom ont gör det fortfarande xd


grattis på födelsedagen pappa ❤

har legat och sovit hela dagen för det blev inte direkt mkt sova inatt, firade pappa för ett tag sen med god middag och massa presenter, och nu ska jag iväg till Sara.

hahahah


Med min bästa


Lördag

Fredagen bestod mest av mat, öl och kortspel. Gick o la mig vid 5 och vaknade vid 2 så då gick jag och Isabelle till pizzerian och åt lunch sen hem till mig och nu har jag duschat så sitter och lyssnar på musik och pratar med rebecca. ska iväg till Pirre lite senare så ska väll börja göra mig i ordning snart. Ha en trevlig kväll :)


Plugg när det inte går att somna :)


Åhnej det snöar..

Det snöar i oktober? Snälla.. förut har det typ kommit dagen innan julafton men OKEJ! va iallafall ute och gick nyss, helvete vad kallt det va. Och är hur pigg som helst för sov jävligt länge idag efter skolan så kommer inte somna på ett bra tag. har klassfotto imorgon också så ska tidigare till skolan och fixa i ordning håret i salongen 👍


tjooo

Slutade vid 12 idag, så kom hem för ungefär en timme sen. Har städat rummet och nu ligger jag helt avdankad i sängen och lyssnar på gamla Kanye west låtar och väntar på att maten ska bli klar.


You and I, we're like diamonds in the sky


tisdag

skolan idag va både bra och dålig, är inte nöjd med resultaten på mina prov, men va kul att alla mina babes va i skolan idag. efter skolan drog jag Becka och Rebecca till stan och skulle kolla kläder till nästa helg, men hittade inget så köpte bara ett par trosor. nu har jag precis ätit middag och väntar på att Erika ska komma till mig.


School

har matte, orkar inte göra något för fattar inte ett skit plus att det är måndag o då orkar man inte leva.


underbar helg ❤


Bestfriend


Lööördag


Godnajjt


Tjeeeeena

kom hem från stan runt 5. och sen kom Isabelle, Alex och Sara till mig. Men Sara och Alex drog för ett tag sen så nu ska jag och Isabelle kolla solsidan :)


Stan

ska till Stockholm om en timme och shoppa med min bästa ❤


BRITTAN

det här dunkas i högtalarna just nu, ååååååår sen hahahha
 
 
 
 

skaffa en egen blogg Erika

Sitter och beställer hem lite kläder och pratar med Becka. vad fan händer ikväääääll


Tamam bröder

dagen har varit helt okej, åkte till mormor och åt lunch, sen gick vi och shoppade lite. kom precis hem och nu ska jag ut med Alex en sväng, sen kommer Wolle till mig. Puss

Finare får man leta efter <3


Vad är felet?????

Jag är så jävla irriterad och arg att jag inte vet var jag ska ta vägen.
Förstår mig verkligen inte på folk som ska sitta och hacka på någon som man inte ens känner och inte vet någonting om. Bara för att man "hört" någonting om en person så behöver man inte vända sig emot den. Man ska ALLTID ge alla personer en chans. Även om personen haft ett jävla rykte så har du ju ingen aning om hur personen är innerst inne. Det kanske är en person som har haft det skit jobbigt hela sitt liv, har världens dåligaste självförtroende. MEN kanske är världens snällaste, omtänksammaste och gulligaste personen innerst inne.
Det jag ville få sagt med det här inlägget var att man ALLTID ska ge folk en chans, spelar ingen roll hur man varit utan det spelar roll hur man är nu och hur man kan hjälpa personen att kanske bli en bättre person. Tänk efter innan du gör dina val!

Tack o hej
/ Erika


Live your dream

Hejhej!

Nu är det inte Issa som skriver, utan nu är det Erikaaaaaaaa!
Jag har jätte tråkigt och ligger hemma i min soffa. Kom hem för ett tag sen från doktorn, var där och fick tabletter för min mensvärk. Så nu får jag hoppas på att det blir bättre!

Om jag inte är helt ute och cyklar så har Issa idrott just nu. Tyvärr kan jag inte heller berätta vad hon ska göra i helgen, för jag har iiiiiiingen aning!
Själv så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt ikväll med familjen. Sen imorgon ska jag med min mamma på en grej och på kvällen troligtvis träffa Emma! :)

Men som sagt så har jag väldigt tråkigt så det blir nog säkert fler inlägg från mig under dagen. Det roliga är att Issa inte har en aning om att jag bloggar, så det blir som en liten överraskning. Älskar dig gumman :D


Vänta föralltid

har precis proppat i mig massa mat och nu ligger jag och kollar på tv. ska ut med Isabelle om ett tag. Har inget speciellt att blogga om det är därför jag aldrig typ gör det


Tisdag

Är så jävla seg, som att jag håller på att bli sjuk även fast jag aldrig riktigt blir det. har tusen saker jag borde göra men har inte orken att ta tag i någonting just nu. Blä.


beslutsångest


skitsöndag

haaaaaaaatar söndagar!! helgen är slut och man vet att det är en hel vecka kvar tills nästa helg. plus att jag börjar bli sjuk så är helt seg i huvudet, feber och ont i kroppen. Är skit sugen på kladdkaka och tacos också ååååååh. Oså är det skit fint väder men mår för dåligt för att ens gå upp ur sängen, allt suger med andra ord 😊 tur att jag har en gullig person som gör mig på bättre humör ☺❤


Cp


mina bejbs

Våran frisörlektion blev inställd idag så vi slutade 12, då åkte jag, Becka, Rebecka och Isabelle till Täby centrum och kollade i massa affärer, åt och planerade för helgen, taggaaaaaaa!


Kan inte sova 👊

Ska upp om en timme men kan inte somna åååå! Flätade Rebeckas hår, tog ju lite tid för det är "ganska" långt, så jävla fint!


RSS 2.0